Son günlerde sık sık Mavi İnci Konakları projesi üzerindenpsikolojik saldırılara hedef olan, KDG Grup'tan açıklama geldi.

KDG Grup Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Kutluay, ''KDG Şirketler Grubu olarak Bursa'nın göz bebeği sayılabilecek projelere imza attık.Bunlar arasında en önemli projelerimizden olan Bursa Ataevler'de ki Mavi İnci Konakları, bulunduğu konum ve üstün mimari özellikleri sayesinde çok  büyük bi talep gördü. Ülkemizin geleceği için çopk önemli olan kentsel dönüşüm programının en güzel örnekleri arasında yer alan bu projemiz, bu yüzden rant peşinde olan bazı çevrelerin dikkatini çekti. Bu çevreler bu projeden rant sağlamak, bizi projeden uzaklaştırmak için akla hayale sığmayacak karalama kampanyalarına imza attılar. Dün olduğu gibi bugünde bu kişilere boyun eğmeyeceğiz. Kat maliklerimizlerimizin moral motivasyonunu bozmak ve bize projeden el çektirmek için kıymeti kendinden menkul bazı medya kuruluşlarına hiç bir dayanağı olmayan, kurmaca haberler yaptırıyorlar. A.O.D, İ.Ş ve E.A adlı kişilerin ve arkalarındaki karanlık odakların bu eylemleri ile Türk Adaleti önünde hesaplaşacağız'' ifadelerini kullandı. 

Önder Keskin:''AK Parti Türkiye'nin geleceğinin teminatıdır'' Önder Keskin:''AK Parti Türkiye'nin geleceğinin teminatıdır''

Tuğrul Kutludeniz'in ardından açıklamada bulunan KDG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Aydın, ''Değerli ortağım Tuğrul Kutluay'ın da dediği gibi Bursa'mızın incisi sayılabilecek Mavi İnci Konakları'nı rant peşinde olan bu kişilere asla teslim etmeyeceğiz. Hukuk önündeki mücadelemiz dün olduğu gibi, bugünde sürecek. Çok yakın zamanda Tuğrul bey ile birlikte canlı yayında bu konulara belgeler ile açıklık getireceğiz^^ dedi.